08 خرداد 1402

مشمولیت ارزش بر افزوده

دسته بندی : تجاری | تجارت الکترونیک
هدیه عرفانیان سمیعی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام و وقت بخیر
برای گرفتن درگاه پرداخت برای نرم افزار داریم کد مالیاتی میگیریم. مراحل اولیه انجام شده و یوزر و پس و کد رهگیری دریافت کردیم. بعد از وارد شدن به سامانه یکی ا زمواردی که باید انجام بشه مشمولیت ارزش افزوده است. با توجه به اینکه ما یک نرم افزار آموزش زبان داریم که یک سری ویدیو داخلش هست میخواستم بدونم این گزینه رو چی بزنم؟
با تشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

درود مشمولیت ارزش بر افزوده ربطی به نوع فعالیت شما نداره(البته برای یک سری اصناف خاص تفکیک هایی بوده که شامل مشمولیت نوع دوم و سوم میشه ولی در حال حاضر همان تفکیک ها هم انجام نمیشه) بنابراین شما حتما باید مشمولیت مرحله شش را انتخاب کنید و تاریخ شروع مشمولیت را تاریخ شروع فعالیتتان بزنید در غیر اینصورت ثبت نام ناقص میمونه این از پاسخ سوال شما اما نکته ی مهم،دوست عزیز ثبت نام پرونده ی مالیتی بسیار پروسه ی حساسی هست و در صورت اشتباه در وارد کردن گزینه ها شاید مرحله ثبت نام به سرانجام برسد اما در صورت ایجاد اختلاف احتمالی بین شما و اداره دارایی اشتباهان انجام شده در سامانه میتواند دلیلی برای ایجاد مانع بر کسب و کار شما شود بهتر است که این پروسه را به وکیل متخصص بسپارید