22 آبان 1402

تاخیر در ارسال در فروش الکترونیک

دسته بندی : تجاری | تجارت الکترونیک
محسن شمس الهی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
من سه ماه پیش از یک فروشگاه اینترنتی جنس سفارش دادم، بعد از کلی پیگیری و عدم جوابگویی تازه بعد از سه ماه سفارش آماده ارسال شد و با توجه به تغییر فصل و عدم نیاز ب لباس درخواست انصراف و بازگشت وجه را دادم. اما فروشگاه ب هیچ عنوان قبول نکرد و گفت همین الان (بعد از بیش از سه ماه) جنس را ارسال میکنیم. چندین بار از آنها خواستم جنس را ارسال نکنند چون برگشت میزنم و ازشون شکایت میکنم اما توجه نکرده و بسته را ارسال کرده و من هم مرجوع کردم. امروز که برای شکایت ب دفتر قضایی مراجعه کردم گفتند از طریق کیفری جواب نمیگیری و از طریق حقوقی هم باید کدملی اشخاص را داشته باشی ک من ندارم و اینکه خیلی هزینه بر هست و در نهایت گفتن هیچ مسیری برای شکایت ندارم. لطفا راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

مطابق ماده 37 قانون تجارت الکترونیک ظرف یک هفته از تاریخ تحویل کالا مصرف کننده حق انصراف دارد. همچنین مطابق ماده 39 این قانون در شرایطی برای تامین کننده مسئولیت کیفری در نظر گرفته شده است.