17 خرداد 1402

پولمون رفته و ۸ سال داریم پرستاری مادرمو میکنیم خودشون خونه پدری رو به اسم مادوتا می‌زنند البته الان برادرام راضی اند فقط دوتا خواهرم راضی نیستند

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تقسیم ترکه
علی ملکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید،ببخشید یه سوال قانونی داشتم لطفا راهنماییم کنید،من یه دختر ۳۴ ساله ام و خواهرم ۵۰ ساله ،پدرم سال ۸۳ فوت شده و مادرم ۸ ساله که مریضه پارکینسون و الزایمر از قبلشم دیابت و ناراحتی قلبی داشت و ما دو تا خواهر ازش پرستاری میکنیم و خواهر بزرگم که گفتم ۵۰ سالست تمام حقوقش توی ۳۰ سال کارش واسه خانواده خرج شده چون حقوق بازنشستگی پدرم کفاف نمی‌داد،ما ۷ تا بچه ایم فک میکردیم خواهر برادرامون می‌فهمن که پولمون رفته و ۸ سال داریم پرستاری مادرمو میکنیم خودشون خونه پدری رو به اسم مادوتا می‌زنند البته الان برادرام راضی اند فقط دوتا خواهرم راضی نیستند میگن سهممونو میخوایم ،ما به خاطر مامانم جابجا شدیم چون از پله بالا و پایین کردنش سخت بود دیگه واسه راه رفتنم باید دونفر کنارش باشند نمیتونه هیچ کارشو بکنه،اومدیم یه خونه اجاره حالا که گفتیم بیایید وکالت بدید که ما اون خونه رو بفروشیم یه خونه اسانسوردار به اسم ما دوتا خواهر بگیریم چون به خاطر پرستاری از مادرمون ازدواج نکردیم و معلوم نیست کی ازدواج بکنیم با این شرایط ،حالا سوالم اینه از لحاظ قانونی میشه شکایت کنیم قانونی هست طرف ما باشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام انشالله خیره درخواست افراز و فروش مال غیرمنفول بدید و سهماتون رو دادگاه جدا میکنه بهتون میده بعد از فروش مال مشاع