11 اسفند 1398

آیا اشخاص بالای 60 سال می توانند بیمه عمر خریداری کنند؟

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام یک خانم خانه دار متولد1332 با سن 66 سال میتواند یک بیمه نامه عمر آسیا یا یک شرکت بیمه دیگر را خریداری کند؟با سپاس فراوان

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام صدور بیمه عمر اکنون در تمام شرکت‌های. بیمه انجام می شود و منعی ندارد مگر در موارد بیماری‌های صعب العلاج که شرایط متفاوت است و شرکت بیمه ریسک اینگون بیمه را نمی پذیرد و از فروش در این شرایط امتناع می کند.