اگر کسی سه دانگ خونه رو فروخته وسه دانگ خونه رو وکالت داده یعنی چی

دسته بندی : ثبتی | ثبت علائم تجاری وتجدید ثبت
حامد محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید،اگر کسی سه دانگ خونه رو فروخته وسه دانگ خونه رو وکالت داده یعنی چی ؟
یعنی می‌تونه سند رو طرف وکالت داده به کسی به اسم خودش بزنه ،اخه برای گرفتن سند تک برگی که میخواستم بگیرم برام یه نامه اومد که انگار میخواد دوتا سند بیاد که اسم طرف هم روی سند هم بود ،ممنون میشم جواب بدین

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم ، این امکان وجود دارد که ۲ نفر مالک مشاع به میزان ۳ دانگ یک ملک باشند و هر کدام جداگانه یک سند تگ برگی به میزان مالکیت خودشان یعنی ۳ دانگ دریافت کنند