22 خرداد 1402

انتقال سهم الشرکه در شرکت با مسئولیت محدود

دسته بندی : تجاری | الزام به انتقال سهم یا سهام شرکت
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام. انتقال سهم الشرکه به شریک دیگر در شرکت با مسئولیت محدود نیازمند تصویب اکثریت مجمع هست یا فقط در صورت انتقال سهم الشرکه به شخصی خارج از شرکا نیازمند رعایت ماده ۱۰۲ قانون تجارت یعنی همان تصویب اکثریت مجمع است؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی .در این زمینه بدوا باید اساسنامه شرکت مطالعه وپاسخ کامل داده شود در صورت تمایل از طریق سایت با اینجانب جهت مشاوره وبررسی مدارک در تماس باشید