20 آبان 1401

استعفای از کار و خارج کردن سهام کارخانه

دسته بندی : تجاری | الزام به انتقال سهم یا سهام شرکت
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من رئیس هیئت مدیره یک شرکت سهامی خاص هستم که با دوتا برادر به اشتراک ثبت کردیم و مبلغی رو از من جهت بهره برداری کارخونه گرفتن . الان میخواهم از کارخانه استعفا بدم و خارج بشم ایا می توانم مبلغی که دادم را پس بگیرم ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی شما می بایست دادخواست خود را مبنی بر خروج از شرکت علیه شرکت با نمایندگی مدیر عامل مطرح کنید و همچنین در اداره ثبت پیگیری های لازم انجام شود و پس از دریافت نتیجه. به سایت روزنامه رسمی مراجعه کنید در صورتی که خروج شما از شرکت در روزنامه رسمی درج شده باشد از شرکت خارج شدید.در غیر اینصورت قانونا در شرکت سمت دارید. در پاسخ به سوال دوم شما : بله مبلغی هم که پرداخت شده را میتوانید مطالبه نمایید .