25 خرداد 1402

فروش و تقسیم مال مشاع

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تقسیم ترکه
مجید زمان زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام .یک خانه قدیمی غیر قابل سکونت درب به ساختمان ۱۲ قصبی به دو برادر و یک خواهر ارثیه رسیده است برادر بزرگتر قصد فروش کل خانه رادارد برادر کوچک تر مخالف فروش است ایا میتوان برادر بزرگتر فقط،سهم خود را بفروشد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

تقسیم و فروش مال مشاع (ترکه)جز با تراضی ممکن نیست در غیر حالت تراضی وراث فقط میتواند از طریق مرجع قضایی دادخواست تقسیم ترکه و دستور و عندالزوم دستور فروش آن را مطرح نمود