03 تیر 1402

معافیت از خدمت سربازی

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | احتساب مدت 24 ماه خدمت طرح نیروی انسانی ( موضوع قانون خدمت پزشکان و پیرا پزشکان )
مهرناز قیاسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام بنده قصد انصراف از شورای پزشکی نظام وظیفه دارم. من در شورای پزشکی برای قلب شرکت کردم اما گفتن باید دوباره اکوی قلب بزنی اگر اکوی قبلی رو تایید کنه احتمالا معافیت موقت بشی. من در صحت جسمی و روانی کامل معافیت موقت نمی‌خوام و می‌خوام اعزام بشم. از نظر قانونی چه راهکاری و راهنمایی میکنید من بتونم انصراف بدم و برگه اعزام بگیرم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما همراه وکیلوند متاسفانه در این خصوص راهی وجود ندارد برای شما دوره طول درمان تعیین میشود پس از آن اعزام به خدمت میشوید.