09 بهمن 1402

سوال درخصوص میزان مستمری

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | احتساب مدت 24 ماه خدمت طرح نیروی انسانی ( موضوع قانون خدمت پزشکان و پیرا پزشکان )
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
شوهرخواهر بنده اخیرا فوت کرده، سابقه بیمه‌ش نزدیک ده سال هستش، برای مستمری خواهرم و فرزندش درخواست کردیم، گفتن که احتمالا حداقل حقوق بهشون تعلق خواهد گرفت. میخواستم ببینم حداقل حقوق الان چقدره؟ و اینکه راهی هستش که بشه این مقدار رو افزایش داد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی حداقل حقوق حدود 5تومن می باشد .