27 آذر 1401

سهم الارث وراث از برادر متوفی

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تقسیم ترکه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشی
یه سوال داشتم
سهمه برادر به وراث چجوری تقسیم میشه ؟ ۴ دختر و ۴ پسر ,پدر مادر هم فوت شدن !؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ در رابطه با سهم الارث از برادر؛ اگر کسی که فوت کرده و پدر و مادر و اولاد او زنده نباشند، در این صورت ارث به پدر بزرگ و مادربزرگ و برادر و خواهر و اولاد آنان خواهد رسید،، بنابراین زمانی خواهر و برادر از برادر خود ارث می‌برند که نه از طبقه اول وراث کسی مانده باشد، نه پدر بزرگ و مادربزرگ در قید حیات باشند.. حال درفرض سئوال مطروحه شما؛ اگر وراث برادرتان؛ چند برادر و خواهر بوده باشند، ارثیـه بطور مساوی بین آنان تقسیم می‌شود و به برادران دو برابر هر خواهر ارث خواهد رسید.. مؤید باشید..