06 تیر 1402

نحوه انتقال سند مشاعی و تبدیل به سند شش دانگ

دسته بندی : ثبتی | الزام به تفکیک ملک
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و عرض خسته نباشد .
ما زمینی داریم به متراژ 326 که از ستاد بابت سند ، هزینه پرداخت کردیم و خریدیم . زمانی که سند ارائه شد به صورت مشاء بود . یعنی 326 متر از 587 متر که همسایه قدیمی ما هست . ولی اون برای تکمیل کار خودش اقدام نمکینه که سند هامون جدا بشه ( اقساط رو به ستاد اجرایی پرداخت کرده ، فقط مونده دریافت سند ) و پیگیر این قضیه هم نیست ( از طریق افراز هزینه بسیاری برای ما داره که مقدور به پرداختش نیستیم ). ما چطور میتونیم ستاد رو ملزم کنیم که کار سند ایشون رو تکمیل کنن؟! آیا راهی هست ؟! لطفاااا راهنمایی کنید .

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم چون تا زمان انتقال سند مالک آن ستاد می باشد و برای انتقال سند به صورت شش دانگ باید مالکین طرف دعوی قرار گیرند شما می توانید دادخواست الزام به تفکیک و انتقال سند شش دانگ عرصه را به دادگاه صالح بدهید و همسایه خود را که قسمتی از 587 متر را همسایه متصرف هست نیز طرف دعوی قرار دهید