07 تیر 1402

سوال در خصوص روابط کارگر و کارفرما

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | الزام به افزایش حقوق یا مستمری طبق شاخص تورم یا ماده قانون مدیریت خدمات کشوری 125
عاطفه علیخانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
بنده حدود 1 سال هست در شرکتی مشغول به کار هستم که حدود 1 ماه از قراردادم که گذشته بود کارفرما اعلام کرد که بنده میبایست 2 فقره سفته 200 میلیون تومانی جمعا 400 میلیون باید در اختیار شرکت بگذارم ولی نباید روی سفته ضمانت حسن انجام کار قید شود الان هم پس از اتمام قراردادم بنده را تهدید میکند که باید با همان حقوق سال قبل کار کنم و بنده هم اجتناب میکنم ، راه حل صحیح و درست چی هست که بتوانم از شرکت خارج شوم . بسیار سپاسگزارم از راهنمایی شما

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم از طریق اداره کار اقدام به شکایت نسبت به تخلفات کارفرما بفرمایید و اگر هنوز سفته نداده اید به هیچ عنوان سفته بدون در ضمانت برای حسن انجام کار ندهید