12 دی 1401

ظرح دعوی مطالبه حقوق معوقه در ادره کار

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | الزام به افزایش حقوق یا مستمری طبق شاخص تورم یا ماده قانون مدیریت خدمات کشوری 125
سعیده پیربداقی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با درود و احترام خدمت وکلای محترم، شخصی به مدت 2 ماه در بخش پذیرش یک مرکز تصویربرداری مشغول به کار بوده، حقوق ماه اول این شخص پرداخت شد، اما ماه دوم به دلیل اشتباهاتی که در پذیرش بیماران داشته، از مرکز اخراج شده، حقوق ماه دوم این شخص را بعد از گذشت یکماه هنوز پرداخت نکرده اند و مدیران مرکز هم پاسخگوی این شخص نیستن و جواب نمی دهند، آیا مدیران می توانند به دلیل آنکه شخص اشتباهاتی در پذیرش بیماران داشته حقوق او را پرداخت نکنند؟ شخص به چه طریقی می تواند از آنها شکایت کند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام خیر جهت طرح شکایت به اداره کار و تامین اجتماعی مراجعه کنید