11 تیر 1402

اعتراض به سند تفکیکی

دسته بندی : ثبتی | الزام به تفکیک ملک
سیدعلی مهاجرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و خسته نباشید
ملکی بصورت قولنامه ای خریداری شده
در اصل با ملک کناری یکی بودن ی تیغه وسطش کشیده شده و قولنامه ای به ما فروخته شده. سند این دوتا ملک و چن تا مغازه و ی ملک دیگ همگی به نام یک نفر بصورت مشاع هستش
حالا درخواست دادن برای تفکیک
همه قسمت ها مورد پذیرش قرار گرفته ک سند جدا بیاد به جز این خونه ای ک ما خریدیم(با دیوار نصف شده)
گفتن ک دیوار رو خرتب کنید این دوتا خونه باهم یک سند میدیم
حالا سوال من اینه که ما چجوری میتونیم این وسط اقدام کنیم ک فردا متضرر نشیم؟ تنها مدرکمون قولنامه هست ک تو املاکی تنظیم شده ک وقتی سند کلی بیاد دیگ فک کنم بی ارزش بشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

اول اینکه ملک شما در محدوده شهر یا خارج شهر دوم اینکه وجود سند عادی در مقابل رسمی دلیل بر بی اعتباری نمی باشد شما باید به اداره ثبت نسبت به این درخواستتون اعتراض کنید.البته ملاک سازمان ثبت صورتمجلس تفکیکی و پایان کار هستش که اگر اینا موجود نباشه اداره ثبت حاکم