12 تیر 1402

اعتراض به توقیف خوردو در اداره ثبت

دسته بندی : اسناد و املاک | رای هیات موضوع ماده یک قانون تعیین تکلیف وضعیت ثبتی اراضی و سند رسمی مالکیت
فریدون طاهری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
من از همسرم بابت مهریه شکایت کرده ام فرستادنم اداره ثبت حهت وصول مهریه و اموال همسرم 2 خودرو داشت که اون دوتارو نامه توقیف زدن شوهر من شغلش دلالی ملک است، اومده نامه از تاکسی سرویس به جعل اورده که بایکی ازماشین ها در اژانس کار میکند و خرجی اش از راه اژانس است
ایا میتواند خودرو را بگیرد؟؟؟
و موضوع بعدی
ایا میتوانیم از تاکسی سرویس شکایت کنیم که مدارک دروغ و جعلی به همسرم داده چون همسر من اونجا مشغول کار نبوده ونیست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ایشان میتواند نسبت به توقیف ماشین اعتراض نماید که اعتراض ایشان بررسی میشود شما مدارکی که ایشان معامله ملک مینمایدرا اگر دارید ارائه نماید ودرخواست تحقیقات را بنمایید تا ثابت نمایید ایشان با ماشین کار نمیکنند