06 شهریور 1402

مشکلات اجاره ملک مسکونی به اشخاص حقوقی

دسته بندی : اسناد و املاک | رای هیات موضوع ماده یک قانون تعیین تکلیف وضعیت ثبتی اراضی و سند رسمی مالکیت
احمد نیازمند سردوراهی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و احترام،
در صورتی که ملکی با سند مسکونی با کد رهگیری به نام یک شرکت (فرد حقوقی) اجاره داده شود، آیا مشکلی برای موجر و مستاجر ایجاد خواهد شد؟
با تشکر فراوان

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وادب. ابتدا به ساکن کلیه امور دارایی مالیات ویا... تنها با توجه با سامانه همه گیری با کدملی تمامی اشخلص حقوقی یا حقیقی انجام میپذیرد. پس به این لحاظ هیچ مشکلی ایجاد نمیکند. فلذا اگر با توجه به قرارداد اجاره اگر درخواست وام خارج از عرف بنمایند و نسخه ای از آن به اداره دارایی ارسال گردد حتما. شامل عوارض ومالیات سالیانه با کاربری تجاری قرار خواهید گرفت و چون مالیات سالیانه بر اساس براورد سال اول افزایش میابد. سالها باید تلاش کنید تا به مسکونی تغییر بدهید