14 تیر 1402

استعلام دادگاه از پزشکی قانونی

دسته بندی : خانواده | تغییر جنسیت
فریدون طاهری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ببخشیدیه سوالی ازتون داشتم ماوکیلمون 5ماه پیش بهش گفتم یه درخواست بده برای تغییرجنسیت وقراربودبیادابلاغیش توسامانه ثناولی تاالان نیامده توسامانه ثنامنم مشکل جسمی دارم رفتم پزشکی قانونی باکدملیم گفتن اصلن پرونده اینجانداری درضمن درخواستی بایدنامه ازدادگاه بیاری وودرخواستی که توتلگرام وکیلم داده بودگفتن مال دادگاه امافقط درخواستشه اصلن نامه شماره نداره حالابه نظرشماازدرخواست وکیلم پرینت بگیرم وببرم پزشک قانونی یانه ومشکل اینه که این نامه شماره یابرم دادگاه وازدادگاه برای تغییرجنسیتم نامه بگیریم وببرم پزشک قانونی درضمن وکیلم میگه اینقدرمزاحم نشومن فقط درخواست دادم ونمیدونه خودنامه یا شماره نامه یاپرونده کجاست وخودت بایدپیگیری کنی اخه من که نمیدونم کجاست چجوری بایدپیگیری کنم حداقل هم بهم نمیگه بایدبرم پزشکی قانونی یابایدبرم دادگاه پیگیربشم وکیلمون هم رواعصابمونه من خودم مشکل جسمی شدیداینم اینجوری مار وکلافه کرده مگه میشه وکیل ادم درخواست بده اماندونه کجاست منم چون کسی روندارم باهزاردردسردارم میرم دنبال کارم خواهش میکنم بگیدمن چکاربایدبکنم باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در صورت ثبت دادخواست ودرخواست ارجاع به پزشکی قانونی داگاه دستور به پزشکی قانونی جهت معاینه میدهد وصرف دادخواست پزشک قانونی را ملزم به معاینه نمیکند