02 دی 1402

چگونه درخواست ترنس در کمیسیون مطرح شود؟

دسته بندی : خانواده | تغییر جنسیت
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخير بنده ترنس هستم و٢سال پيش اقدام كردم اما به خاطر مخالفتاي پدرم ٣ بار كميسيون رد شدم و الان ١ سال هست كه در حال حاضر پروندم بايگاني شده بخوام دوباره به جريان بندازم بايد چيكار كنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام باید موضوع بنحوی غیر از موارد مطروحه در کمیسیونها قبلی مطرح شود تا مجددأ رسیدگی شود وگرنه در صورت تکرار به سبک و سیاق قبلی بدلیل مختومه شدن در بایگانی کمیسیون در خواست شما مردود خواهد شد.