13 آذر 1400

واگذاری یک درصد از سهام بغیر

دسته بندی : تجاری | مطالبه سهم الشرکه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
اگر من سهامدار جزء یک شرکت باشم و به صورت دستنویس روی یک برگه ساده یک درصد از کل سهام خودم رو به شخص دیگه بدم این بدگه چقدر قابل استناده و اینکه یک درصد از کل سهام من معادل یک درصد از کل سهام ش کت هست؟
با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ اساسا توافقات و قراردادهای منعقده فیمابین متعتاقدین در صورتیکه برحلاف قانون نبوده باشد فیمابین طرفین معتبر بوده و الزام آور می باشد،، فلـذا انتقال سهام از طرف شما بسته به متن قرارداد شما، می تواند در منتقل الیه ایجاد حق نموده و اصـولا منتقل الیه می تواند طی دادخواستی انتقال رسمی سهم انتقالی را از جنابعالی مطالبه نماید.. مؤید باشید..