مطالبه وجه و سهم اشراکخ

دسته بندی : تجاری | مطالبه سهم الشرکه
سجاد پرویزی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من در سال 98مبلغ 42ملیون پول به عنوان شراکت به یکی از اقوام خود دادم که در اصل طلا فروختم که تولیدی کفش بزنیم ولی این آقا بعد از اینکه پول من و گرفت دیگه هی بهانه آورد و آورد تا گفت ورشکسته شدم و حتی من ندیدم که تولیدی زده باشه الان هم هر چقدر میگم پول منو پس بده نمیده من باید چیکار کنم ؟

پاسخ کارآموز وکالت :

احتراما دوست عزیز اگر شراکت شما به موجب قرارداد میباشد با استناد به ان علاوه بر حق الشراکه مبادرت به ایفای تعهدات ناشی از شراکت نیز طرح دعوی نمایید در غیر اینصورت با طرح دعوی مطالبه وجه، در جهت دریافت وجوه پرداختی از ایشان شوید