18 آذر 1400

تقاضای تحریر و مهر و موم و تقسیم ترکه

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تقسیم ترکه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خدمت وکیل محترم پدرومادرم سی سال پیش فوت کردندبرادرم این سی سال از خانه و مزرعه پدریم استفاده کرده است ما انحثار وراثت کردیم یک جلسه هم شورای حل اختلاف رفتیم ما چهار خواهر ویک برادر هستیم اکنون چکونه میتوانیم شورای حل اختلاف میگوید الان نمی توانید تقاقای مهرو موم اموال راکنید لطفا راهنمایی کنید برای مهرو موم خانه ومزرعه برنج چه کار کنیم چون یکی دو ماه دیگر مزرعه برای کشت برنج اماده میشود وبرادرم بازم ازان استفاده میکند ودر حانه پدریم هم ساکن است ممنون میشوم راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ شما می توانید با طرح دادخواستی تقاضای تحریر (لیست نمودن همه اموال و ماترک) و تقسیم ماترک و در صورت غیر فابل افراز بودن، فروش اموال را بخواهید و پس از انجام تقسیم، سهم الارث هر یک از وراث، اجرت المثل ایام تصرف برادرتان در ملک مسکونی و منافع و عایدات محصولات املاک کشاورزی را با جلب نظر کارشناس دادگستری نیز مطرح نمایید.. مؤید باشید..