16 مرداد 1402

افراز سند مشاعی توسط مالک

دسته بندی : ثبتی | افراز ملک
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام..خونه ای خریدم 4دانگ و رفتم دفترخانه سند زدم بنام خودم..چون سند اصلی اون خونه دفترچه ای قدیمی بود سند مشاع دادن برای من ..الان من میخاهم تفکیک خونه و سند رو داشته باشم چون متراژ خونه از سندقدیمی زیادتر اومده و مالک اصلی خونه فوت کرده وراث اون نمیان برای تنظیم سند خودشون باید امضای اوناهم باشه و چون در قولنامه من قید نشده از کدوم قسمت خونه ولی بعدا بین خودمون با یه برگه دیگه نوشتیم از کدوم قسمت باشد..الان وراث سو استفاده میکنند ک میخان ازون قسمت ک تو برگه هس رو ندن ..لطفا راهنمایی فقط وکیل ملکی جوابمو بده ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام از ثبت اسناد تقاضای افراز ملک را بخواهید و بر اساس تقسیم نامه محل تهیه نقشه utmرا مشخص نمایید