19 مرداد 1402

فروش سهام شرکت و افزایش سهام

دسته بندی : تجاری | مطالبه سهم الشرکه
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام در سالیان گذشته تعدادی سهام شرکتی را طی قولنامه و برگه محضری به شخصی فروخته ام .
در برگه محضری تعداد فروخته شده فقط قید گردیده.
در قولنامه بند آخر قید شده ( افزایش سهام ناشی از این برگه از این تاریخ به بعد متعلق به فروشنده می باشد)
سوال بنده این است که با توجه به افزابش سهام فروخته شده آیا باید فقط همان سهام فروخته شده که در قولنامه و برگه محضری قید شده را بنام خریدار قبلی بزنم و طبق قید در قولنامه افزایش سهام متعلق به من می باشد و خریدار نمی تواند ادعائی داشته باشد.
باتشکر فراوان

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام سهم اضافه شده متعلق به فروشنده هست طبق توافق البته نوع شرکت اگر معین میشد بهتر بود