22 مرداد 1402

اعتراض به رای کمیسیون ثبت اسناد

دسته بندی : ثبتی | اعتراض به تصمیم واحد ثبتی
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام وخسته نباشید؛پدر بزرگ بنده یک ملک مشاعی کشاورزی را که متعلق به پدرم بوده است و این زمین ها در قطعه دوم تفکیکی (سال68) میباشد؛ را به صورت قولنامه چندین سال پیش فروخته است و از این افرادی که ملک را خریده اند ،تعدادی دارای قولنامه و عده ای از آنها در سال 83 سند را به شکل ماده 147 بدون اطلاع پدرم و حتی پدربزرگم از اسناد دیگر پدربزرگم از قطعه اول تفکیکی(سال49) کم می کنند؛الان ما می‌توانیم حکم خلع ید و قلع قمع را بگیریم؟ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام میتوانید نسبت به ابطال سند و ابطال رای هییت صدور سند اقدام نمایید و سپس خلع ید بدهید