24 مرداد 1402

اعتراض به رای داور و ابطال ان

دسته بندی : داوری | ابطال رای داور (مالی)
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با عرض سلام و احترام من یه پرونده ای دارم که مصالحه نامه دارم و در صلح نامه برای خود داور انتخاب کردیم و داریم و نهایت داور رای نهایی داده میخواستم بدونم آیا دادگاه صالحیت رسیدگی به این پرونده رو میتونه داشته باشه ؟ ممنون میشم جواب بدین

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی � صورتی که بتوانید رای داور را در دادگاه باطل کنید مجدداً می‌توانید دادخواست رسیدگی به اختلاف خود را در دادگاه مطرح نمایید