29 مرداد 1402

مجوز برای ثبت برند چه میتواند باشد

دسته بندی : ثبتی | ثبت علائم تجاری وتجدید ثبت
هدیه عرفانیان سمیعی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام، وقت بخیر
جهت ثبت لوگو برای شرکت اقدام نموده ام و باید مجوز فعالیت داشته باشیم. جهت دریافت مجوز فعالیت از چه مسیری باید اقدام نمایم و چه مدارکی نیاز می باشد.
سپاس

پاسخ کارشناس حقوقی :

دوست عزیز برای مجوز فعالیت در اخذ برند بسته به موضوع فعالیتتان دارد مثلا اگر کسب و کارتان اتحادیه ی خاصی دارد میتوانید جواز کسب ارائه دهید اگر طبیب هستید از پروانه طبابتان استفاده کنید اگر مربی ورزشی یا هرچیز دیگری هستید از مدرک مربی گریتان استفاده کنید اگر کسب و کار انلاین دارید میتوانید از اتحادیه کسب و کارهای اینترنتی جواز بگیرید بسته به نوع فعالیتتان دارد