01 شهریور 1402

اعتراض به صدور سند ماده ۱۴۷

دسته بندی : ثبتی | اعتراض به عملیات ثبتی
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
بنده در کوچه ای ساکن هستم که در نقشه کاداستر سند تک برگ من کوچه منتهی به خیابان اصلی باز بوده و در سند تک برگ دیگر اهالی هم که مربوط به سال 96 تا 1400 هست نیز همین طور هست حالا شخصی که ادعا میکند قطعه ای که در حدفاصل کوچه و خیابان اصلی وجود دارد برای اوست و قصد دارد که بخشی از کوچه که به خیابان منتهی میشود و جلوی قطعه اوست را ببندد حال طبق سند اهالی ان قشمت از کوچه باز و متعلق به ملک نیست ولی ان شخص که با ماده 147 سند گرفته در سند ش ان قسمت به ملک او متعلق است حالا سند اهالی که سند رسمی و قانونی است معتبر است یا سندی که ان شخص با ماده 147 گرفته است در طرح تفضیلی شهرداری هم کوچه باز است و بسته نیست و متعلق به هیچ ملکی نیست
و اینکه نقشه موجود در شند تک برگ و معابریکه نشان میدهد برچه اساسی هست وضع موجود یا طرح تفضیلی

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام �ا می‌توانید به صدور سند ماده 147 در اداره ثبت اسناد اعتراض نموده و جهت جلوگیری از انتقال سند معارض و با ارائه تصویر اسناد خود است از مسدود شدن کوچه جلوگیری نمایید و در صورتی که سند صادر شده باشد �‌توانید با اسناد خود به رای هیئت ثبت اسناد و همچنین ابطال آن و ابطال سند صادره در دادگاه اقدام نمایید