18 آبان 1401

اختلاف در متراژ واقعی ملک با متراژ درج شده در سند

دسته بندی : ثبتی | اعتراض به عملیات ثبتی
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام.یه قطعه زمین که اطراف آن حیاط مسکونی میباشدسند سیم سرب صادر شده که تقریبا 30سانتی متر از آن متراژ را در زمین بغل همسایه ثبت شد. یعنی متراژ زیادتر از حد زمین ثبت شده. این وسط دیوار همسایه شامل سند سیم سرب میباشد و باید خراب کند یا که سند باید تغییر کند

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی شما باید با مراجعه به دفاتر ثبت اسناد تقاضای اصلاح سند مزبور را نمایید .