16 دی 1400

مزایده ملک توسط بانک وتنظیم سند...

دسته بندی : ثبتی | اسناد رسمی لازم الاجرا
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

خانه ای که ما ۴۰سال است ساکن آن هستیم متعلق به بانک بود که از طرف بنیاد مهاجرین جنگی در اختیار ما قرار گرفته بود.سال ۹۴پدرم خانه را به قیمت کارشناسی ۷۰میلیون از بانک خریداری کرد و به اسم خودش هم سند رسمی گرفت.۵۰میلیون نقد پرداخت کرد و ۲۰ میلیون هم از همان بانک وام سه ساله گرفت و به خودشان پرداخت کرد.اقساط وام را ولی به موقع نداد فقط یک سال اول داد.سند خانه در رهن بانک بود و به اضافه آن حقوق بازنشستگی پدرم ضمانت آن وام بود.پدرم فوت کرده و زمانی که پدرم زنده بود بانک برای وصول بدهی خودش خانه را به مزایده گذاشته و خود بانک هم در آن مزایده خانه را خریده و اکنون بانک قصد دارد به نام خودش سند بگیرد (که در مرحله پیش نویس سند است) برای خانه ما.باتوجه به اینکه در سال ۹۶ پدرم راضی بود از حقوقش اقساط وام کسر شود ولی بانک نپذیرفت و گفت همه بدهی را باسود باید یکجا پرداخت کنید آیا اکنون بانک می تواند به نام خودش برای خانه ای که ما ساکن آن هستیم و سندش را داریم سند بگیرد؟؟وراث آماده هستیم بدهی بانک را باسودش پرداخت کنیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی بله متاسفانه بانک به دلیل بستانکار با وثیقه محسوب می شوند،می توانندنسبت به ملک سند تنظیم نموده وآنرا تصاحب کنند شما می توانید درصورتی که بانک مربوطه مراجعه ودرصورت قبول وپرداخت کلیه بدهی های ملک از جمله اصل واجوروخسارات قانونی وثبتی را پرداخت نمایید