25 شهریور 1402

تسلیم و تحویل مبیع در ملک مشاع

دسته بندی : ثبتی | افراز ملک
مهسا آخانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام بنده یک ملک ورثی داشتم وفروختم خریدار اول قولنامه ای فروخت به نفر دوم،خریدار دوم رفت دادخواست تنظیم سندو تحویل مبیع الیه بنده کرد وتنظیم سند رای گرفت وتحویل مبیع به علت مشاعی بودن ملک قرار استماع دعوا صادر شد .سوال خریدار الان چکار باید انجام دهد؟بنده (فروشنده)اطلاعی از مشاعی بودن سند ملک نداشتم و الباقی وراث اجازه تحویل ملک را نمیدهند .لطفآراهنمای کنید چکار باید انجام دهم؟

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام در این خصوص خریدار می توانند از طریق اداره ثبت اقدام به درخواست افراز نمایند و چنانچه ملک مشاع مورد معامله قابلیت افراز نداشته باشد از طریق دادگاه درخواست صدور دستور فروش نمایند.