30 دی 1400

تحدید حدود زمین توسط شریک

دسته بندی : ثبتی | افراز ملک
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

پلاک ثبتی 4 فرعی از 7 اصلی تاکنون تحدید حدود نشده است. یکی از متقاضیان مشاعی می خواهد سهم خود را افراز کند. مرجع صالح جهت افراز را مستدلا تعیین نموده و اعلام فرمایید در فرض قابل افراز بودن و نبودن پلاک ثبتی مزبور چه اقداماتی از طرف متقاضی قابل انجام است؟ مستلا توضیح دهید.

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم باتوجه به اینکه سوال بنظر سوال امتحانی میباشد در کل شریک باید بدوا تقاضای تحدید حدود از طریق ثبت محل انجام دهد سپس از همان اداره تقاضای افراز نماید درصورتی که قابل افراز باشد افراز صورت و درغیر اینصورت باید از طریق محاکم قضایی در خواست فروش نمایید