12 مهر 1402

تقسیم ترکه از سوی وراث متوفی

دسته بندی : ارث و امور حسبی | الزام به ثبت تقسیم نامه
رضا ایکدر
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. من زن بابام همراه پسرش در خانه پدرم نشسته اند و کلید هم به ما نمیدهند و یک خانه دیگر هم پدرم در شهرستان دارد که خواهر این خانم بدون هيچ اجاره ای یکساله نشسته خواستم راهنماییم کنید که منو خواهرم چکار باید بکنیم؟
ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام می توانید نسبت به اخراج خواهر زن پدر اقدام قانونی جهت تخلیه ملک نمایید مضافذبر این که نسبت به اموال پدر درخواست تقسیم و فروش ملک را نماییذ