14 اسفند 1402

ارسال اظهارنامه وراث به یکدیگر

دسته بندی : ارث و امور حسبی | الزام به ثبت تقسیم نامه
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام
ما وارث مابین خودمان در حضور 3 شاهد تقسیم نامه توافقی نوشتیم و هنگی امضاء زدیم. یکی از وراث دادخواست تقسیم ارث کرده. میخواهم یک اظهارنامه به خواهان بنویسم که ما تقسیم نامه داریم که الزام اور است. وراث نمیتوانند از پذیرش ان سرپیچی کنند.
عنوان اظهار نامه رو باید چی بنویسم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام عموما ارسال اظهارنامه موضوع خاصی لزوما نیاز نداره درج بشه مهم محتویات اظهارنامست