17 مهر 1402

ابطال مبایعه نامه بدلیل طرح اراضی ملی

دسته بندی : اسناد و املاک | الزام به اخذ صورت مجلس تفکیکی
رضا ایکدر
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام دردعوی ابطال مبایعه نامه ای که مبیع پس ازاستعلام از منابع طبیعی اراضی ملی واقع گردیده
1- آیابمجردواقع شدن در اراضی ملی بااستعلام مربوطه قاضی رای به بطلان معامله می دهدیااینکه صدوررای رامنوط به نظر کمیسیون ماده واحده منابع طبیعی واگذاری کند
2-درصورتیکه خریدارمبلغی ازثمن راهنوزنپرداخته وطرح دعوی ابطال نموده آیابایدچک رادرموعدمقررکارسازی کندیامیتواندآنراپرداخت نکندتاتکلیف دعوی مشخص گردد.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بعد از استعلام و نظر کمیسیون رای به ابطال صادر می شود و اینکه تا قبل از ابطال مبایعه نامه هر کدام از طرفین باید به تعهدات خود عمل نماید