25 مهر 1402

ابطال وکالتنامه بلاعزل رسمی

دسته بندی : ثبتی | ابطال سند (موضوع سند مالی نیست )
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و احترام
بنده وکالت کاری بلاعزل جهت امور اداری اخذ جواز شهرداری و ادارات برق و آب و ... را به شخصی داده ام. آیا می توان با ابلاغ قضایی انجام بخشی از کار مربوط به شهرداری را متوقف کرد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام.کاردشواری است.بارعایت مواردی می توانیدقبل ازاینکه وکیل مذکوراقدامی کند خودتان موضوع وکالت راانجام دهید ولی مراقب باشیدحق وی ازقبیل مالیکت و...تضییع نشودکه مرتکب جرم نشده باشید.توصیه می شودابتدامشاوره کنیدوسپس اقدام کنید.