03 آبان 1402

مزاحمت آپارتمانی الزام به اخذ صورتمجلس تفکیکی

دسته بندی : اسناد و املاک | الزام به اخذ صورت مجلس تفکیکی
مهدی شوقی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.وقت بخیر. همسر بنده همراه برادرش یک ساختمان 3طبقه شراکتی درست کرده اند. چندسال طبقه بالا میشینه و رعایت حال مارو‌نمیکنه. الان نه حاضر به فروش ملک است نه اینکه طبقه سکوت را جابجا کنیم.سند خانه به اسم مادرشوهرم هست. الان ما از چ طریقی میتونیم اقدام ب فروش کنیم؟و آیا ارزش مالی طبقه بالا از پایین بیشتره؟ خانه به صورت 6دنگ ب اسم هر دوشون قولنامه شده.آیا به علت سروصدا و مزاحمتشون میتوانیم شکایت کنیم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و عرض ادب اقدام صحیح اخذ صورت مجلس تفکیکی و درنهایت سند تفکیکی و سپس فروش واحد شخصی خودتون خواهد بود. البته اگر اقدامات همسایه طبقه بالا طوری باشه که بشه عنوان مزاحمت بهش اطلاق کرد میشه از این باب هم اقدام کرد ولی معمولا این امر صرفا موجب تشدید اختلافات میشه. در شرایط فعلی هم میتونید سهم خودتون رو بفروشید البته.