27 آبان 1402

سپردن اموال متوفی به امین

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تعین امین برای غیر غایب
مجید فراهانی تبار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید مادر من 23 سال پیش فوت کردن پدرم هم 3 سال بعداز اون فوت کردن تو 23 سال خواهر بنده اون ملک پدری رو تصرف کرده و داره استفاده میکنه من تا الان دوتا وکیل گرفتم بعد از کلی هزینه تازه تونستم حکم پلمپ بگیرم که الان برای اذیت یسری وسیله هایی که بدرد نمخوره رو میگه برای وراث هست باید من ببرم امانت نگه دارم حالا من هم جا ندارم چون ارزشی نداره اصل کار ها رو برداشته اسمی از طلاها نبرده من باید چیکار کنم که همون وسیله ها تو همون خونه بمونه و پلمپ بشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و درود شما تکلیفی به پذیرش اموال ندارید و طی یک اظهارنامه به ایشان اعلام نمایید که با توجه به اینکه تاکنون در ید شما بوده در صورت تلف تقصیر شماست و ایشان مکلف هستند با توجه به امتناع شما اموال را تحویل دادگاه دهد تا دادگاه آن را به امین بسپارد