12 آذر 1402

اعتراض به رای داور و ابطال رای

دسته بندی : داوری | ابطال رای داور (مالی)
محمدرضا امانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام.من مستاجر یک باب مغازه بوده ام ک براثر اختلاف شخصا اقدام به تخلیه گردم ولی کلید مغازه راتحویل موجر ندادم ونزدیک 5ماه بلاتکلیف بودیم چون 900میلیون چک تخلیه وضمانتی نزد موجر بوده و به بنده عودت داده نمیشد اکنون موجر شکایت کرده و به دورغ مدعی شده بنده 3سال کرایه پراتخت نکرده ام وچون مغازه تحت مالکیت مسجدمیباشد امام جماعت مسجد به عنوان داور مرضی الطرفین داوری کرده وبنده رامحکوم به پرداخت300میلیون تومان اجور معوقه کرده درحالی که بنده عینا اجاره بهای تایین شده را پرداخت و رسید آن مستند میباشد.الان حکم داور درحال اجراست واصلا برای بنده ابلاغیه جهت دفاع ازخود ارسال نشد.الان بنده چیکارباید بکنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

باسلام، از آنجا که رای داور قطعی است بنابراین لازم الاجرا است و از طرفی جهات اعتراض به رای داوری در ماده 489 قانون آیین دادرسی مدنی احصا شده است که اگر چنانچه موضوع شما مشمول هریک از بندهای فوق باشد میتواند برای ابطال آن از طریق دادگاه صالح (همان دادگاهی که صلاحیت به رسیدگی اصل دعوی را دارد) اقدام نمایید.