23 آذر 1402

اعتراض به رای اداره کار

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | اعتراض به رای هیات حل اختلاف
قاسم عنافچه
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

با سلام من از کارفرما بابت پرداخت نکردن دوماه و 8روز حقوق و رد نکردن بیمه در اداره کار شکایت کردم و رای آمد که ایشون باید تمام و کمال پرداخت کنن و 15 روز حق تجدید نظر دادن کارفرما هم روز اخر اعتراض زدن میخواستم بپرسم چقدر زمان میبره جواب رو بدن و حق و حقوقم رو کارفرما باید پرداخت کنه؟

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام با توجه به شهر و شعبه ای مختلف است ولی بعداز قطعیت درخواست اجرا نمایید تا حق و حقوق خود را بگیرید برای مشاوره دقیق تر از طریق سایت تماس تلفنی بگیرید