24 آذر 1402

غیبت در جلسه اداره کار

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | اعتراض به رای هیات حل اختلاف
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام
بنده در سایت اداره کار بابت ادعای سابقه بیمه شکایتی را برای سال 75 تا 85 مطرح کرده بودم در 15روز اول زده بود درحال ثبت دادخواست وبعد زده بود درحال ابلاغ به طرفین که من نمیدانستم باید بروم در قسمت کار پوشه وتاریخ جلسه را ببینم به همبن دلیل در جلسه شرکت نکردم البته کار فرمایی هم که از او شکایت کرده بودم هم در جلسه شرکت نکرده والان حدود یک ماه میشود که زده در حال انتظار ثبت نتیجه میخواستم بدونم حالاباید چکار کنم صبر کنم تا نتبجه بیاد یا از اول شکایت کنم در ضمن مدرک من برای ادعا هیچکدام فیزیکی نبوده که تحویل اداره کار بدم بلکه مدرک من یک امضا هست در لیست بیمه که در سازمان تامین اجتماعی هستش

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام صبر کنید تا رای صادر بشهدو اگر به ضرر شما بود تجدیدنظرخواهی کنید