24 آذر 1402

ابطال رای داوری خارج از مهلت

دسته بندی : داوری | ابطال رای داور (مالی)
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با توجه به توضیحاتتون من برای تجدید نظر امیدی دارم؟؟؟
این که کل قرار داد زیر سوال هست به علت نداشتن مجوزهای لازم و اساسا قابلیت اجرا ی قرار داد نبوده.. و داوری بر قرار دادی که خود قرار داد مخدوش و غیر قابل اجرا هست، دلیل بر این نمیشه که قاضی به طرح دعوا باید ورود کند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام اینکه داور وارد ماهیت دعوا شده و دلیلی برای مخدوش کردن رای داوری پیدا نکرده محتمل هست، شما در تجدیدنظرخواهی همه این موارد را شرح دهید امید است که تجدید نظر خواهی قرار عدم استماع را نقض کرده و دستور به رسیدگی کردن بدهد