27 آذر 1402

ثبت برند بدون داشتن جواز یا پروانه

دسته بندی : ثبتی | ثبت علائم تجاری وتجدید ثبت
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر

برای کار صادرات بدون داشتن کارگاه یا فروشگاه بسته بندی چطور میشه یک برند رو ثبت کرد ؟
و بعد از ثبت برند مقدار محاسبه مالیات در موقعی که کار شده باشه با اون برند یا نشده باشه چقدر هست و چطور محاسبه میشه ؟
ممنون از شما 🌹

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام، دوست عزیز اگر منظور شما ثبت برند بدون جواز هستدکه میتوانید با استفادا از جواز کسب یک شخص دیگر بصورت درصدی برند را ثبت کنید