22 دی 1402

ایراد شکلی به امضا مدیر عامل ممکن است؟

دسته بندی : تجاری | مطالبه سهم الشرکه
Faranak Zangene
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ‌ یه قرارداد دارم با یه شرکت و شخص که در ابتدای مشخصات طرفین رو اینجوری نوشته ( البته اسامی اصلی نیست و مثاله) : آرش به شماره ملی ... و آرمین به شماره ملی .... که منبعد خریداران(طرف اول قرارداد) هستند از یک طرف، و آقای رامین با کد ملی ...مدیر عامل شرکت .... با شماره ثبتی .... به شناسه ملی ... می باشد، و در این قرارداد فروشنده(طرف دوم قرارداد) است .
در حال حاضر به مشکل خوردیم و رفتیم دادگاه حالا رامین ( مدیر عامل )میگه شما با شرکت قرارداد دارید نه من و ایراد شکلی گرفته به دادخواست استدلالشم اینه که ما پولو به حساب شرکت واریز کردیم و همچنین در صفحه آخر جای امضا نوشته فروشنده ننوشته فروشندگان که رامین هم جزئش باشه شرکت .... و این در
حالیه که رامین تمام صفحات قراردادو امضا کرده و مهر شرکتم زده و حتی اون قسمت هم که گفته فروشنده رامین هم امضا کرده هم مهر شرکتو زده . میخاستم بدونم اشکال شکلیش وارد
هست یا خیر و اگر اشکالش وارد باشه ما باید پولمونو از کی بگیریم شرکت که آدم نیست که مثلا جلبش کنیم و شرکت دارایی هم نداره که بشه توقیفش کرد. تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با عنایت به اینکه مدیر عامل شرکت بعنوان مدیراجرایی شرکت حق امضا برای کلیه تصمیمات مهم شرکت را بر اساس تصمیمات هیات مدیره شرکت دارا می‌باشد که در اساسنامه پیش بینی گردیده بنابراین استعلام اساسنامه شرکت را از طریق شعبه مربوطه درخواست نمایید و بدین ترتیب میزان مسئولیت مدیر عامل مشخص میگردد