26 دی 1402

مطالبه مهرالمثل به دلیل ازاله بکارت

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهر المثل
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر ، مدتی با آقا پسری در رابطه بودم و توی این مدت رابطه جنسی هم داشتیم این آقا بکارتمو گرفت حالا بدون دلیل خاصی رابطه رو تموم کرده گردن هم نمیگیره، آیا میتونم ازش شکایت کنم؟ از زمان گرفتن بکارت حدود 6 ماه میگذره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام.می توانیدازبابت ازاله بکارت علیه وی دادخواست مطالبه مهرالمثل بدهیدمشروط به اینکه قاضی احرازکندقبل ازرابطه جنسی صیغه ازدواج موقت بین خودتان خوانده ایدولی مهریه تعیین نکرده ایدکه دراین صورت مهرالمثل تعیین وخوانده محکوم به پرداخت می شود.