27 بهمن 1402

مطالبه سهم الارث پدری

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تقسیم ترکه
نسرین شجاع پوریان
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من پدرم پارسال فوت کرده و پدربزرگم 10 سال پیش ..گویا ازز پدربزرگم ارثی به فرزندانش رسیده که شامل پدر من هم بوده مقدار زمینی هستش که پدر و عموهام شریکن پدر من در طول عمرش از اون ارث استفاده نکرده و خریدو فروشی انجام نشده میخواستم بدونم الان که مرحوم شده من میتونم ارثش رو از عموهام بگیرم؟...به اصلاح این ارث به من میرسه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام با توجه به اینکه پدر شما بعد از پدربزرگ شما فوت شده از ماترک به پدر شما ارث می رسد.و اگر عموهای شما سهم شما را تصرف کرده اند می توانید با اقدامات قضایی سهم الارث پدرتان را وصول نمایید.