12 اسفند 1402

اخذ صورتمجلس تفکیکی و پایانکار

دسته بندی : اسناد و املاک | الزام به اخذ صورت مجلس تفکیکی
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سند 4/5دانگ مشاغ داریم از پدرمرحومم،حالا می خواهیم سند تفکیکی بگیریم درحالی که 10 سال است سازنده ورشکست شده و رفته.خانه ها تکمیل شده و 8 سال است که استفاده می شود،فقط استاندارد اسانسور و .... مانده.1/5دانگ هم برای همسایه است که هستند.
حالا می خواستم ببینم این مورد در چه زمانی با چه هزینه ای انجام خواهد شد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ابتدا باید نواقص و معایب ساختمان تکمیل گردد و مهندس ناظر و مهندس اجرأ تایبد نمایند و صورتمجلس تفکیکی و پایانکار ساختمان صادر گردد شما می توانید دادخواست الزام به طرفیت سازنده اقامه نمایید