اعتراض به ارای کمیسیون ماده 77

دسته بندی : شهرداریها | کمیسیون ماده 77
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

اعتراض به ارای کمیسیون ماده 77 قانون شهرداری به چه صورت خواهد بود؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام با عنایت به حدود صلاحیت و اختیارات دیوان عدالت اداری مذکور در اصل ۱۷۳ قانون اساسی و ماده ۱۳ قانون دیوان عدالت اداری، آرای صادره از سوی کمیسیون ماده ۷۷ قانون شهرداری از سوی اشخاص، اعم از حقیقی و حقوقی حقوق خصوصی قابل اعتراض و رسیدی در دیوان عدالت اداری است. ضمن آن که برابر رای وحدت رویه شماره ۶۹۹ مورخ ۲۲/۳/۱۳۸۶ صادره از هیات عمومی دیوان عالی کشور سازمان های دولتی نیز می توانند در صورت اعتراض به آرای صادره از سوی کمیسیون مزبور از حیث نقض قوانین و مقررات و مخالفت با آن ها به مراجع دادگستری که مرجع تظلم عمومی است مراجعه کنند.