ارجاع موضوع به کمیسیون ماده 77 شهرداری بعهده خریدار است یا فروشنده؟

دسته بندی : شهرداریها | کمیسیون ماده 77
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام و احترام
آپارتمانی در سال 91 پروانه ساخت گرفته است و در سال 92-93 ساخت به اتمام می رسد .بنده در سال 96 یک واحد از آپارتمان را به صورت مبایعه نامه خریداری کردم و مقرر شد فروشنده در سال 97 سند را منتقل نماید . متاسفانه این موضوع به تاخیر افتاد و سرانجام فروشنده ( سازنده ) در سال 1402 پایانکار را اخذ نمود . آیا برای انتقال سند به بنده ، موضوع ماده 77 مالیات مستقیم مطرح است ؟ سازنده این موضوع را بهانه ای قرار داده که به دلیل عدم تمکن مالی و هزینه بردار بودن پرداخت این مالیات از تنظیم سند سرباز می زند.
با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام تعلل و طفره فروشنده که موجبات ارجاع امر به کمیسیون ماده 77 دارد ارتباطی با خریدار ندارد لذا موضوع مشکل فروشنده است که ملزم به رفع آ ن است موفق باشید.