انتقال اموال با صلح عمری یا وصیت

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تقسیم ترکه
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

پسر اینجانب فوت نموده و من وصیت نامه تنظیم نموده ام که پس از مرگم سهم الارث پسر فوت شده ام به نوه ام برسد. حال سوال اینجانب این است که آیا بعد از فوت اینجانب عروس من می‌تواند از سهم الارثی که برای نوه ام تعیین کرده ام طلب مهریه خود را کند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خیر عروس نمیتواند ادعای مهریه بکند ولی وصیت تا ثلث اموال نافذ است چنانچه اموالی ک می خواهید برای نوه وصیت کنید مازاد بر ثلث باشد سایر ورثه باید آنرا تنفیذ کنند بنظر شما اموالی ک می خواهید برای نوه وصیت کنید همان را با صلح عمری با حق فسخ منتقل نمایید تا کسی نتواند ادعا نماید